EUROSPOOR EXPRESS MAGAZINE
Voorbeeldpaginas Eurospoor Express Magazine
Advertentiepagina van het Eurospoor Express Magazine Advertentiepagina van het Eurospoor Express Magazine
Voorbeeldpaginas Eurospoor Express MagazineADVERTEREN IN HET EUROSPOOR EXPRESS MAGAZINE

Het doel van het magazine is om belangstelling voor modelspoor te vergroten. Er is geen winstoogmerk. Het leeuwendeel van de kosten komen voor rekening van Eurospoor. Wij beschouwen deze kosten echter als promotiekosten voor modelspoor, welke zich op ietwat langere termijn zullen terugbetalen.
Als u een advertentie of vermelding neemt, draagt u bij in de kosten van het magazine, maar uiteraard heeft u daar voordeel bij, doordat u uw eigen bedrijf in een grote oplage voor een relatief laag bedrag onder de aandacht van het publiek kunt brengen. Heeft u een winkel? Dan kunnen modelspoor hobbyisten bij u in winkel het blad afhalen en mogelijk houdt u daar klanten aan over. Wij hebben alle prijzen bewust zo laag mogelijk gehouden. Collectiviteit achten wij in dit verband veel belangrijker dan individualiteit.

Vermelding

Per 2 edities (1 jaar) vragen wij u een bijdrage in de kosten van slechts €90,- excl. btw (€108,90 incl. btw). Daarvoor krijgt u:

  • Een vermelding in het magazine van 5 regels van elk 28 spaties en ontvangt u via ons verspreidingsnetwerk elke keer een door u opgegeven aantal exemplaren van het nieuwe magazine.
  • Betaalt u verder geen verzend- of andere kosten. Als u meer magazines nodig heeft bezorgen wij u, indien voorradig, franco extra exemplaren.
  • Als u daarnaast ook een advertentie plaatst, mag u €17,50 van de prijs van de advertentie aftrekken.
  • Niet alleen een vermelding in het tijdschrift, maar ook komen uw gegevens op deze website met een link naar uw eigen website.
Zie de voorbeeldpagina midden bovenaan (klik erop voor vergroting). Als u een vermelding wenst kunt u het aanmeldingsformulier invullen. Download hier het formulier.

Adverteren met een kaderadvertentie

Oplage 20.000 exemplaren, gratis verspreid. Uw advertentie wordt keurig geplaatst met voldoende tussenruimte tussen uw en andere advertenties. Links bovenaan deze pagina krijgt u een indruk van een advertentiepagina (klik erop voor vergroting).

U kunt hier de tarievenkaart bekijken en eventueel downloaden. Als u ook een vermelding heeft, dan ontvangt u een korting van €17,50 op uw de prijs van uw advertentie. Indien u de mogelijkheid heeft om ook magazines te verspreiden, sturen wij u graag de gewenste hoeveelheid toe en worden uw gegevens ook bij de verkrijgadressen geplaatst (gedurende uw advertentie- periode). Andere advertentiemogelijkheden op aanvraag.

Vermeld uw evenement of beurs

Plaats een regeladvertentie om uw evenement te vermelden. Hier krijgt u een indruk van zo'n regeladvertentie. Alle informatie hieromtrent staat op het aanmeldingsformulier.

Profiteer van uw vermelding of advertentie in een aanzienlijke oplage voor een relatief laag bedrag. Wat moet u doen? Stuur het ingevulde aanmeldingsformulier per post, fax of e-mail aan ons toe. Na ontvangst van uw formulier bevestigen wij de ontvangst van uw deelname.

Wij zeggen: niet aarzelen, maar DOEN!